Yhteistyössä on voimaa

Nämä kumppanit ovat tukenasi yrittäjätielläsi sekä mahdollistavat menestymisen!

Turku Business Region

Turku Business Region

Turku Business Region on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä. Seutukunnan 22 000 yritystä, kuusi tiede- ja ammattikorkeakoulua sekä eri toimijoiden laaja yhteistyöverkosto vauhdittavat uusien tuotteiden ja palveluiden syntymistä ja yritystoiminnan kasvua sekä alueen hyvinvointia. Alueen yritys- ja innovaatiopalveluiden koordinoinnista vastaa seudullinen kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Enterfind - Yhteistyö

Palava Global

Meidän tehtävämme on vauhdittaa suomalaisten yritysten kansainvälistä kasvua ja löytää siihen parhaat keinot. Etsimme parhaat markkinat ja yritykselle parhaat tavat kasvaa niillä.
Avain kaikkeen on verkostomme. Meidän kanssamme tiedät saavasi parhaan tekijän jokaiseen kansainvälistymisen tarpeeseesi, Suomesta tai ulkomailta.

Me emme vain kerro, mitä teidän tulisi tehdä, vaan teemme yhdessä kanssanne niitä konkreettisia asioita, jotka auttavat yritystänne maailmalla. Voimme tarvittaessa olla paitsi kansainvälisen operaationne aivot, myös sen kädet.

Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja auttaa asiakkaitamme tehdä kansainvälistä liiketoimintaa uudella tavalla.

Grants on kasvurahoitus-hakujen asiantuntija

Tehtävämme Grantsilla on tarjota apua yrityksille, jotka etsivät rahoitusta kasvunsa mahdollistamiseksi – Jotta loistavat kasvuideat saisivat ansaitsemansa rahoituksen.

Vinkei

Vinkei

Vinkei sparraa, ohjaa ja valmentaa – olipa se oman työn organisointi tai oman potentiaalin ja urapolun kirkastaminen.

Open chat